Çevrimiçi Arkadaşlık Güvenli mi? Aşkı İnternette Güvenle Bulmak İçin İpucu



Boşanma veya ayrılıktan sonra tekrar çıkmaya yeni başladıysanız , arkadaşlarınız muhtemelen bir erkek bulmak için sizi internete girmeye zorluyordur. Ama merak ediyorsunuz: Çevrimiçi flört güvenli mi? Keşfetmeniz veya uzak durmanız gereken bir şey mi?

Belki Tinder hakkında korku dolu ilişki hikayeleri duymuşsundur ya da flört uygulamalarında kaybedenlerden başka bir şeyle karşılaşmamış bir arkadaşın arkadaşı hakkında. Ya da sadece bir erkekle çevrimiçi konuşma ve sonra onunla yüz yüze görüşme ihtimalinden korkuyorlar.

Flört uygulamaları ve siteleriyle ilgili takıntılarınız ne olursa olsun , güvenliğinizden korkmadan çevrimiçi flört dünyasında gezinmenize yardımcı olmak istiyorum .

Çevrimiçi Flört ve Flört Uygulamalarındaki Düşüş

Genel olarak, flört uygulamaları ve siteleri tamamen güvenlidir, ancak elbette istisnalar da vardır (LÜTFEN Google'da kullanmayın. Sizi korkuturlar). Tıpkı bir bar veya bekarlar grubu gibi, bekar insanları birbirine bağlamak için başka bir kanaldır.

Anahtar, hem yeni bir adama mesaj attığınızda hem de onunla şahsen tanıştığınızda ne yaptığınızın bilincinde olmaktır. Sonuçta bu adamı tanımıyorsun! Önce güvenliğinizi koyun!

Neden Online Randevu Almalısınız?

40 yaş ve üzerindeki birçok kadın hayatlarının bu noktasında bir erkekle tanışmayı daha zor buluyor . Üniversitede erkekler her yerdeydi. Artık sadece iş yerindeki (ve oraya gitmiyorsunuz) veya kahvenizi bekleyen erkeklerle etkileşime girebilirsiniz. Tüm iyilerin çoktan alınmış gibi hissediyorsun.

Bir erkekle doğal yollardan tanışmak bir meydan okumaysa, kesinlikle çevrimiçi flört etmeyi denemelisiniz… gerçi bunun aşkı bulmak için araç setinizdeki TEK araç olduğunun farkında olun. Evet, çevrimiçi buluşmayı deneyin, ancak bekarlar etkinliklerine de gidin…arkadaşlarınızdan sizi ayarlamasını isteyin… hepsini yapın !

Çevrimiçi Arkadaşlık Güvenli mi? Bu Güvenlik İpuçlarını Takip Ederseniz

Güvenliğiniz bir öncelik olmalıdır. Bir adamın fotoğraflarının internette ne kadar seksi olduğu umurumda değil. O adam o bile olmayabilir  ( aslında kedi avcılığı budur : biri ona ait olmayan fotoğraflar yayınlıyor ve sonra kim olduğu hakkında yalan söylüyor). Sadece kötü - hatta tehlikeli - bir adamla sonuçlanmamasını sağlamak için, biraz şüphecilikle çevrimiçi buluşmaya girmelisiniz.

Seni korkutmaya çalışmıyorum ama flört uygulamalarından tanıştığın her erkeğin dürüst olacağını düşünerek saf olmanı istemiyorum. Yani soruyu cevaplamak için, çevrimiçi flört güvenli mi: kesinlikle… belirli önlemleri aldığınızda.

Kaliteli Sitelere Bağlı Kalın


Tüm tanışma siteleri eşit yaratılmamıştır. Bazıları sizi güvende tutmaya daha fazla odaklanır.  Cafe Canlı, Tinder,  ve diğer birkaçı saygın sitelerdir ve çoğu, her zaman kusursuz olmasa da, yayın balıkçılığını önlemek için önlemlere sahiptir . Koçluk yaptığım birçok kadından, bu sitelerin muhtemelen hizmetleri için ücret aldıkları için daha kaliteli erkeklere sahip olma eğiliminde olduğunu duydum.

Omegle ve OmeTV gibi ücretsiz sitelerde çok daha fazla sahte profil örneği bulunur. ancak ücretsiz bir sohbet arayışınız bulunuyorsa sizlere canlı kameralı bir sohbet imkanıda bedava olarak sağlamaktadır.

Çılgınca: Çevrimiçi flörtlerin yarısından fazlası, kişinin bir şey hakkında yalan söylediğini düşündükleri flört profilleri gördü. Bazen bunlar, yaşları veya boyları gibi küçük yalanlardır, ancak bazen tam gelişmiş yayın balıkçılığıdır. Başka birinin fotoğrafını çalabilir veya tamamen bir kişilik oluşturabilirler. Neden? Niye? Farklı teoriler var. Bazen yayın balığı sıkılır veya yalnızdır. Bazen kendileri gibi flört edemeyecek kadar güvensizdirler ve bu yüzden başka biri gibi davranırlar. Catfishing kurbanı olabileceğinize dair bu işaretleri arayın.

Hızlı sevecendir, ancak sizin hakkınızda pek soru sormayabilir. Günde birkaç kez mesaj atıyor ve her zaman nasılsın diye soruyor. Seni iyi hissettiriyor çünkü, hey, bu adam senden gerçekten hoşlanıyor! Ve yine de… kişiliğiniz veya geçmişiniz hakkında hiçbir şey öğrenme zahmetine girmedi. İyi bir adam sana çabucak aşık olamaz demiyorum ama onunla tanışıp onu tanıyana kadar yavaş git.

Tüm geçmişine sahip ve genellikle orada bir travma var.  İlk beş metinde anne ve babasının o küçükken öldüğünü söyleyen bir adamla konuşan bir kadın tanıyorum. Demek istediğim, bu doğru olabilir, ama bu gerçekten oyunun bu kadar başlarında ortaya çıkacak bir şey mi? Bu durumda, onu kancalamak için sempatisini arıyordu.

Flört uygulamasından çıkıp numaranı almak istiyor. Muhtemelen, seni yayınladığını fark edersen, profilini şikayet edeceksin!

Telefonda konuşamaz. Doğal olarak, biriyle çıkıyorsan, onunla konuşmak istersin. Ama bu adamın her zaman bir bahanesi vardır. İş yerinde konuşamaz. Pili ölüyor. Annesinin evinde. Birkaç bahaneden sonra, başka bir şey olduğunu anlayın.

Seninle tanışmak için ayaklarını sürüklüyor. Sana 7/24 mesaj atıyor ama birkaç hafta sonra bile sana çıkma teklif etmiyor. Sonra ona çıkma teklif ediyorsun… ve bu birbiri ardına bahane. Çoğu zaman, yayın balıkçıları denizaşırı ülkelere konuşlandırıldıklarını iddia edecekler, bu da kahve içmek için buluşamadıkları için bunu kolaylaştırıyor.

Profilinde yüzünün fotoğrafı yok. Kadınlara, flört profilinde fotoğraflarını göstermeyecek bir erkekle asla ama asla sohbete başlamamalarını tavsiye ediyorum. Bir şey saklıyor. Ya söylediği kişi değil ya da evli ve yakalanmak istemiyor.

Görsel Aramayı Tersine Çevirmeyi Öğrenin

Söylediği kişi olduğundan emin olmak için bu adamın daha fazla fotoğrafını bulup bulamayacağınızı görmek için işte küçük bir araç. Bir tanışma sitesinde fotoğrafına sağ tıklayın veya ekran görüntüsü alın. Google.com'da, arama çubuğundaki kamera simgesini tıklayın ve fotoğrafı onun profilinden yükleyin. Bu fotoğrafı başka bir yerde kullanmışsa, arama sonuçlarında görünecektir. Facebook sayfasını veya diğer tanışma profilini bulabilirsiniz.

Resminin size verdiği isimle profillerde olduğundan emin olmak istiyorsunuz! Kaliforniya'da yaşayan İtalyan Stefano olduğunu söyleyen bir adam için bir flört uygulamasından bunu yapan bir kadın tanıyorum. Arama sonucunda  İtalyan olmadığı , adının Pete olduğu ve Ohio'da yaşadığı ortaya çıktı! Adam, birisinin, flört sitelerinde yayın balığı olarak kullanmak için fotoğrafını çaldığını bile bilmiyordu. Bu hile çok şey ortaya çıkarabilir!

Biraz Araştırma Yapın

Online randevu güvenli mi? Ne kadar çok bilirseniz, o kadar güvenlidir. Adamın peşine düşmek zorundasın demiyorum, ama Google'da ismini araştır ve ne olduğunu gör. Tutuklama emri çıkarsa, engelleyin!

Dikkatli olun: Buradaki tavşan deliğinden aşağı çekilmek çok kolay. Onu Google'da aratıyorsunuz ve o yasal çıkıyor… bu yüzden bağlantılara ve sosyal profillere tıklamaya başlıyorsunuz. 10 dakika içinde, bu adam hakkında sana söylediğinden çok daha fazlasını biliyorsun. Son yelkenli yarışı galibiyetinden bahsedersen bu bir sorun olabilir… ve o bunu nereden bildiğini sorar. Garip….

İlk Randevu Almadan Önce Zaman Ayırın

Sanal olarak tanıştıktan sonraki bir veya iki gün içinde bir flört uygulaması aracılığıyla sohbet ettiğiniz bir erkekle çıkmayı kabul ederek kazanılacak pek bir şey yoktur ve tanışmadan önce ne kadar çok zaman alırsanız, o kadar çok tanıyabilirsiniz. ve emin olun o tarihte sizi bin parçaya bölmeyecek. Şaka yapıyorum!…çoğunlukla.

Sizinle gerçekten ilgileniyorsa (ve sadece bir bağlantı aramıyorsa), sabırlı olacak ve buluşmayı beklemeyi kabul edecektir. Mesaj attıktan sonraki ilk birkaç dakika içinde buluşmak isteyip istemediğinizi sorarsa… ve saat akşam 9… muhtemelen tek bir şey arıyordur.

Onunla tanışmadan önce bu adamla rahat olmalısın. Konuşmak sadece ilişkiyi kurar, bu yüzden onunla tanışmadan önce birkaç gün hatta haftalarca konuş.

Randevudan Önce Telefonda Konuşun

Telefonda konuşmanın neden onun bir sürüngen olmadığına dair güvence verdiğini gerçekten açıklayamam… ama bu doğru. Bu mesajlaşma çağında, telefonda konuşmayı kabul etmek biraz taahhüt gerektirir, bu yüzden kabul ederse (hatta önerirse), sizinle gerçekten ilgilendiğinin iyi bir işaretidir .

Ayrıca, metin yoluyla birini tanımak zor. Sesli mesaj gönderseniz bile, sorunuzla yanıtı arasında bir gecikme olur. Bir telefon görüşmesi, sizi tanımaya yönelik bu soruların daha derinine inmenizi ve konuşmada ne tür bir kimyaya sahip olduğunuzu görmenizi sağlar.
Ve sanırım kulağa tam bir tuhaf gibi geliyorsa… onu engelleyebilir ve bunun için endişelenme.

Kadın koçluk danışanlarımdan biri flört uygulamasından telefon görüşmesine geçti ve adamın sesi 10 fincan kahve içmiş (ya da hızlıydı) gibi geldi. Beş dakika içinde ona mani teşhisi konduğunu söyledi... ve ondan o gece buluşmasını istedi. Telefonu kapatmak için bir bahane buldu… ve onu engelledi.

Profilini Dikkatlice Okuyun

Tüm erkekler çevrimiçi flört profillerini tam olarak doldurmaz, ancak çoğu bunu yapar. Yakışıklı fotoğraflarına odaklanırsanız, aksi takdirde kaçırabileceğiniz kırmızı bayraklara dikkat edin:

“Sadece bir bağlantı istiyorum”

“Çok eşli bir ilişkide” 

“Yalnızca H/U”

“Eşim ve ben üçüncüyü arıyoruz!”

Muhtemelen bu profillerden devam etmek istersiniz (yine de istemeyebilirsiniz. Yargılama yok!). Okumak için öder!

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski